Agenda

We

organiseren diverse activiteiten en evenementen waar je van harte welkom bent! Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van alle evenementen.

​​Iedere zaterdagavond: Party Café 'Kruuke'

Op zaterdagavond transformeert vanaf nu onze achterste bar/ruimte 'de Kruuke' in het ultieme party café waar de beste hits gedraaid worden. Vanaf 21.00 uur gaan de deuren open en gaat het dak eraf!

​28 december 2023: Pubquiz van Quizalicious | VOLGEBOEKT

in december staan ze weer klaar met een gloednieuwe fenomenale pubquiz! Van 20.00 - 22.30 uur wordt het weer een avond waarbij de dames van Quizalicious allemaal geweldige vragen op jullie afvuren en waar er aan gezelligheid en humor geen tekort is! Wacht niet te lang en geef je nu snel op met je team. VOL=VOL! Opgave via: info@quizalicious.nl

30 december 2023: Live muziek met 'House of Dance'

House of Dance is een te gekke mix tussen DJ & liveband, best of both worlds!

31 december 2023: Oudjaarsdag!

Van 13.00 - 21.00 uur knallend het jaar uit met de ouderwets gezellige Oudjaarsdag-middag!

27 januari 2024: Foute Party

Vanaf 21.00 tot 02.00 uur, entree 5 euro (18+)

 

Altijd gezelligheid bij Den Herdenbergher

Noteer het maar in je agenda, want bij ons is er altijd wat te beleven! Van spetterende livemuziek tijdens Mokumdag tot onvergetelijke meezingers tijdens Bloed, Zweet en Tranen! Afgelopen zomer hebben we geweldige actiteiten georganiseerd en ook dit najaar hebben we veel leuke activiteiten in petto, met een knallend uiteinde van 2023! Volg ons via social media (Facebook en Instagram) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!