Agenda

We

organiseren diverse activiteiten en evenementen waar je van harte welkom bent! Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van alle evenementen.

​​Iedere zaterdagavond: Party Café 'Kruuke'

Op zaterdagavond transformeert vanaf nu onze achterste bar/ruimte 'de Kruuke' in het ultieme party café waar de beste hits gedraaid worden. Vanaf 21.00 uur gaan de deuren open en gaat het dak eraf!

26 april 2024: Koningsnacht

  • DJ Don Cartel in the house!
  • Vanaf 21.00 tot 02.00 uur
  • Entree aan de deur 5,- euro
  • Vanaf 18 jaar

27 april 2024: Koningsdag

  • Live optreden van Party/Coverband 'Stitches' en een DJ van 15.00 - 20.00 uur. Gratis entree en volop gezelligheid!
  • Na 20.00 uur komt DJ Willem van Oranje nog even verder draaien!

24 mei 2024: Pubquiz

De dames van Quizalicious hebben weer een fantastische pubquiz gepland op vrijdagavond 24 mei. Natuurlijk zijn er weer prachtige prijzen te winnen! Kom samen met vrienden, familie, buren of collega's een beroep doen op je kennis. Meedoen kan in groepen van 2 tot 6 personen. Entree is €7,50 p.p. en opgave kan via info@quizalicious.nl
Wacht niet te lang en geef je nu snel op met je team. VOL = VOL!

25 mei 2024: 90's & 00's Party

  • DJ Benn zet de tent op z'n kop tijdens de 90's & 00's Party. Muziek van toen met een lekkere beat eronder. Kom maar door met die guilty pleasures!
  • Vanaf 21.00 tot 02.00 uur
  • Entree aan de deur 5,- euro
  • Vanaf 18 jaar

 

28 juni 2024: Pubquiz

Aan alle fervente quizzers, stamgasten én first timers; de pubquiz van juni staat gepland! Natuurlijk hebben de dames van Quizalicious zoals jullie van hun gewend zijn weer een fantastische themaronde voor jullie in petto en zijn er weer prachtige prijzen te winnen! Kom samen met vrienden, familie, buren of collega's een beroep doen op je kennis. Meedoen kan in groepen van 2 tot 6 personen. Entree is €7,50 p.p. Ga voor een podiumplek en win mooie prijzen! Opgave kan via info@quizalicious.nl
Wacht niet te lang en geef je nu snel op met je team. VOL = VOL!

 

Altijd gezelligheid bij Den Herdenbergher

Noteer het maar in je agenda, want bij ons is er altijd wat te beleven! Van spetterende livemuziek tijdens Mokumdag tot onvergetelijke meezingers tijdens Bloed, Zweet en Tranen! Vorig jaar hebben we geweldige actiteiten georganiseerd en ook in 2024 hebben we veel leuke activiteiten in petto! House of Dance, 90's & 00's Party, Foute Party en meer... Volg ons via social media (Facebook en Instagram) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!