Agenda

We

organiseren diverse activiteiten en evenementen waar je van harte welkom bent! Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van alle evenementen.

​​Iedere zaterdagavond: Party Café 'Kruuke'

Op zaterdagavond transformeert onze achterste bar/ruimte 'de Kruuke' in het ultieme party café waar de beste hits gedraaid worden. Vanaf 21.00 uur gaan de deuren open en gaat het dak eraf! En nu de zomer eraan komt en wanneer het mooi weer is, verplaatsen we de gezelligheid naar buiten en toveren we het om tot een sfeervol terras!
 

Zaterdag 20 juli 2024: Mokumdag

De Jordaan in Hardenberg vanaf 15.00 tot 22.00 uur meerdere artiesten. Amsterdamse gezelligheid met vele optredens van o.a. Dario, Martin Vincken, Davey Bindervoet & Hans Kap. GRATIS ENTREE, uniek en voor één dag in Den herdenbergher!

Zaterdag 3 augustus 2024: Bloed Zweet & Tranen

Ook dit jaar weer op de agenda! Muziek van eigen bodem met bekende artiesten, waaronder Tony Anderson, Rene Eshuijs, Barry van Vliet en meer... GRATIS ENTREE! 
Van 15.00 tot 22.00 uur maken we er weer een ouderwets gezellige feestdag van. 


Augustus 2024: Pubquiz [datum nog niet bekend]

Aan alle fervente quizzers, stamgasten én first timers; de pubquiz van juni staat gepland! Natuurlijk hebben de dames van Quizalicious zoals jullie van hun gewend zijn weer een fantastische themaronde voor jullie in petto en zijn er weer prachtige prijzen te winnen! Kom samen met vrienden, familie, buren of collega's een beroep doen op je kennis. Meedoen kan in groepen van 2 tot 6 personen. Entree is €7,50 p.p. Ga voor een podiumplek en win mooie prijzen! Opgave kan via info@quizalicious.nl
Wacht zodra de datum bekend is niet te lang met opgeven met je team, want VOL = VOL!

Altijd gezelligheid bij Den Herdenbergher

Noteer het maar in je agenda, want bij ons is er altijd wat te beleven! Van spetterende livemuziek tijdens Mokumdag tot onvergetelijke meezingers tijdens Bloed, Zweet en Tranen! Vorig jaar hebben we geweldige actiteiten georganiseerd en ook in 2024 hebben we veel leuke activiteiten in petto! House of Dance, 90's & 00's Party, Foute Party en meer... Volg ons via social media (Facebook en Instagram) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!