Lunchen doe je bij Den Herdenbergher!

Lunchen

Ontdek een wereld vol smaaksensaties bij Grand Café Den Herdenbergher! Onze lunchkaart staat vanaf 12.00 uur voor je klaar en onze gepassioneerde keukenbrigade heeft klassieke gerechten met liefde en creativiteit nieuw leven ingeblazen. Geniet van een moderne twist die helemaal van deze tijd is. En goed nieuws: ons geliefde mix en match concept is terug van weggeweest. Probeer onze tapaslunch en laat je smaakpapillen verwennen. 

Klik hier om alvast een tafel te reserveren.

Bij Den Herdenbergher geloven we in het omarmen van de seizoenen, en daarom passen we zowel onze lunchkaart als dinerkaart regelmatig aan om de meest verse en verrukkelijke gerechten te kunnen serveren. Onze keukencrew werkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van het moment, zodat je kunt genieten van een ware culinaire beleving.

Download hierboven alvast een voorproefje van wat onze getalenteerde keukencrew voor jou in petto heeft. Maar het echte avontuur begint pas wanneer je bij ons aan tafel schuift, omgeven door de warme en gezellige sfeer van Den Herdenbergher.

Wij nodigen je van harte uit om te genieten van een heerlijke maaltijd in ons grand café. Laat je verwennen door de smaakvolle creaties van onze keukenbrigade en ontdek de perfecte combinatie van traditie en vernieuwing. Bij Den Herdenbergher draait alles om genieten, dus kom gezellig langs en laat je verrassen!